Volledige NLP cursussen. We bieden 3 volledige NLP cursussen aan.

De NLP practitioner cursus:

De NLP Practitioner opleiding is een praktische cursus met als hoofdonderwerpen persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Tijdens de opleiding leer je hoe je meer grip krijgt op onbewuste processen in je leven. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, hoe je makkelijker kunt ontspannen en wat je kunt doen om minder last te hebben van ongewenste emoties zoals stress of onzekerheid. Je krijgt meer persoonlijke begeleiding dan bij de verkorte cursus. Door meerdere oefeningen te doen met andere cursisten maak je de stof echt eigen en kun je deze sneller toepassen in je leven.

De NLP master cursus:

De NLP master cursus staat vooral voor verdieping en stabiliteit. Verdieping in de NLP stof en vooral ook verdieping in je onbewuste waarden en je identiteit. Hoe meer je in contact komt met je  (benaderende en vermijdende) drijfveren en met je authentieke identiteit des te makkelijker ga je je eigen weg. Je wordt je ook bewuster van je innerlijke krachten en talenten. In de NLP master training word je onbewust bekwaam in effectieve communicatie en gedragsverandering. Je gaat meer gedetailleerd in op de onbewuste processen en de diepere structuren in communicatie. Tevens krijg je meer persoonlijke begeleiding dan bij de verkorte cursus en heb je minder zelfstudie.

De NLP trainer cursus:

Wanneer je beide NLP trainingen hebt gehaald kan je een NLP training cursus gaan volgen. Je kan na deze training als erkende NLP aan de slag. In deze ervaringsgerichte opleiding leer je te denken als trainer, ontwikkel je trainers- en groepsbewustzijn en creëer je enorme verdieping in je NLP kennis. De opgedane kennis en ervaring is ook toepasbaar in je persoonlijke en professionele leven. Het is een zeer intensieve training en kan daarom niet verkort worden gevolgd.

Volledige NLP cursus