Persoonlijke ontwikkeling is een groot onderdeel van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), maar dit begrip is ook erg groot! De NLP training gaat ervoor zorgen dat je meerdere kwaliteiten gaat ontwikkelen. Hierdoor zal je groeien als persoon en kan je beter handelen in veel situaties. Je zal de effecten snel merken in je dagelijkse leven, je groeit als persoon enorm! De onderwerpen communicatie en mindfulness zijn het belangrijkst in een NLP practitioner.

Communicatie

Communicatie is het belangrijkste onderdeel van een NLP training. Je zult jezelf op communicatief vlak moeten gaan ontwikkelen. Dit wordt allereerst uitgelegd met behulp van het NLP communicatiemodel. Communicatie is een erg groot begrip en gaat verder dan alleen verbale en non-verbale communicatie. Het is hoe je een boodschap kan brengen naar één of meerdere personen en hoe ze erop reageren. We hebben dagelijks te maken met communicatie, goede communicatieve vaardigheden helpen je om inzicht te krijgen hoe je een boodschap kan brengen en wat voor effect deze boodschap kan hebben.

Mindfulness

Wat is mindfulness eigenlijk? Mindfulness heeft alles te maken met je gedachten,  gevoelens, emoties en hoe je hiermee omgaat. Bij een NLP training leer je hoe je deze 3 positief kunt beïnvloeden. Er wordt met name ingegaan op het onderbewuste gedeelte van jouw als persoon, dit leer je bij een NLP practitioner en NLP master practitioner te ontdekken. Door persoonlijke ontwikkeling van jezelf en het beïnvloeden van je gedachten, gevoelens en emoties ga je sterker en positiever in het leven staan.

NLP cursus

Geïnteresseerd in het volgen van een NLP cursus? Bekijk hier de mogelijkheid voor een korte NLP cursus en hier voor volledige NLP cursussen.

Persoonlijke ontwikkeling